Visie

BUREAU

Type

Thema

Werkwijze

Bouwen doen we niet alleen voor morgen of overmorgen maar voor tientallen jaren. Want wat in steen is opgetrokken is bedoeld om de mode en de waan van de dag te doorstaan. Bouwen met aandacht voor tradities en continuïteit. 

 

Wij ontwerpen vanuit de context bepaald door de omgeving, de wensen van de opdrachtgever en de bijzondere kenmerken van de opgave. Het ontwerp is hierdoor altijd uniek en functioneel. Vanzelfsprekend gebruiken we hierbij onze ervaring om tot een efficiënt proces en een kostenbewust ontwerp te komen.

 

Door het bewezen succes kiezen we samen met onze opdrachtgevers steeds vaker voor Resultaatgericht Samenwerken (RGS). Hierbij kunnen we moeiteloos aanvullende expertise inschakelen uit ons hechte netwerk van gerenommeerde bedrijven, of we benaderen ketenpartners van onze opdrachtgever hiervoor.

 

Architect zijn betekent voor ons de klant ontzorgen. Met onze kennis van bouwkunde in al haar facetten (proces, vormgeving, techniek, financiën en communicatie) staan wij klaar voor onze opdrachtgevers. Waar nodig leidend en pro actief; waar gewenst als partner in een RGS-team en bovenal als dienstverlener. 

 

Projecten waarbij we vanaf initiatieffase meedenken en waarbij het begeleiden van het proces centraal staat, voeren we uit als VD+M bouwsupport.