Visie

BUREAU

Type

Thema

Over VD+M

Wij willen bouwen. Omdat we van het proces houden. Omdat we graag ontwerpen en de puzzel oplossen. Omdat we gedreven zijn en de noodzaak voelen iets te creëren. Omdat we willen verbeteren op een eerlijke en doordachte manier.

 

Doel van iedere opgave is natuurlijk om zo goed mogelijk te voldoen aan de wens van de opdrachtgever, ook als die wens nog niet vast ligt bij de eerste kennismaking.

 

Een project is voor ons pas echt geslaagd als het door bewoners of gebruikers, bezoekers en passanten wordt gedragen. Dit is dan ook wat wij gedurende het hele ontwerp- en bouwproces voor ogen houden. Het resultaat: mooie en functionele architectuur.

 

Operationeel in alle marktsegmenten werken wij als zogenoemd “breed werkend architect”. In alle segmenten omdat het vak ons in de breedste zin aanspreekt en inspireert maar ook om de meerwaarde die dit genereert. Meerwaarde door de kennis die we er mee opbouwen; meerwaarde ook omdat we onze klanten compleet van dienst kunnen zijn, van bouwbegeleiding tot en met de verzorging van het interieurontwerp.  

 

Ons bureau is een hechte organisatie, als een familliebedrijf. We vormen met een trouwe club mensen het loyale team dat de rotsvaste basis is van ons bureau. Vanuit ons pakhuis aan de gracht werken we daardoor met veel plezier aan onze gevarieerde opgaven.